Wie zijn wij

 

Passie voor ons werk is binnen ons bedrijf hetgeen wat overal terug te zien is. Flexibel en veelzijdig als we zijn, leveren we werk op maat. Van enkel stuks tot seriewerk en van materialen als titanium tot kunststof.

JR Fijnmetaal heeft drie dingen die ons succes hebben gevormd. De relaties met onze klanten, onze kwaliteit en de vakkennis van het personeel.

Een langdurige partnerschap met onze klanten is iets waar wij keer op keer naar streven. Dit geeft ons ook de mogelijkheid snel en specifieke orders te leveren per relatie. Kwaliteit is hier natuurlijk direct mee verbonden. Door de mate van kwaliteit die wij leveren, zien wij ook dat klanten keer op keer weer kiezen voor ons bedrijf. Daarbij voeren wij ook kwaliteitscontroles uit om die hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Als derde en zeker niet minste, is de vakkennis van ons personeel uiteindelijk hetgeen wat zorgt voor de mate van kwaliteit die u als klant van ons mag verwachten. Wij denken graag met u mee. Het geleverde product is immers ons visitekaartje en optimalisering hiervan hoort daar zeker bij.


Johan van de Spijker
(eigenaar)

De Waterlaat 6
5571MZ, Bergeijk
KvK 80417906