CNC Draaien

JR Fijnmetaal produceert mechanische onderdelen. Voor de productie van deze onderdelen maken we gebruik van CNC machines, waarmee we verspanende werkzaamheden uitvoeren. Met onze CNC machines kunnen we zowel draai- als freeswerk uitvoeren.

Bij draaien draait het te verspanen product in de CNC machine rond en voert daarmee de snijbeweging uit. Zowel in langsrichting als in dwarsrichting wordt de beweging uitgevoerd door een beitel. JR Fijnmetaal kan allerlei soorten metaal maar ook kunststof producten verspanen.

Zowel bij draaien als bij frezen wordt voor elk product een programma gemaakt om de CNC machine computergestuurd alle benodigde bewerkingen uit te laten voeren. Daarbij is het belangrijk om voor elk product het geschikte gereedschap te gebruiken om een kwalitatief goed resultaat te krijgen. JR Fijnmetaal beschikt over een breed assortiment aan gereedschappen en over de kennis om gebruik te maken van het geschikte gereedschap zodat wij voor onze klanten elk gewenst product van hoge kwaliteit kunnen produceren.